Architectuur en een kloppend hart voor online zijn een rode draad in mijn leven. Dat komt hier samen. Hi, ik ben Boy Smeets.

Bij Brandlab combineer ik mijn online talent en techniek met een liefde voor uniek webdesign. De digitale wereld is constant in beweging en ik verander mee. Heerlijk die nieuwe mogelijkheden en vernieuwing. Alles voor creatie en conversie!

Branding

Maak je merk sterk, ook online. Kies voor een professionele website die daarbij past. Dé vertaling van merk naar web ontwerp. Zakelijk, snel en in stijl.

Webdesign

Voor bedrijven die vooruit denken en toekomstbestendig willen digitaliseren. Online in stijl. Jouw stijl. Website wensen afgestemd op afzetmarkt, klant en doelgroep. Maatwerk dus.

E-commerce

We laten de techniek voor je werken, door webshop & sales te automatiseren en te optimaliseren. Alles gericht op conversie. Zo halen we eruit wat erin zit.

Webdevelopment

Altijd werk ik met de laatste trends & technologische ontwikkelingen. Branding, stijl en technologie vinden en versterken elkaar. We gaan in minder tijd, voor meer resultaat. Alles voor jouw klanten en online ambities.

Hosting & support

Tijd is geld, zeker voor websites. Een snellere laadtijd brengt een hogere conversie en een betere vindbaarheid. Daarom kiezen wij voor Surver, zij garanderen snelheid en een online omgeving waar gegevens goed beveiligd zijn.

Jij hoeft niet precies te weten hoe het zit of waar je naar opzoek bent voor onze afspraak. Vertel over jouw business, ambities en klanten.

Juist ook in het proces vooraf denk ik graag mee. Zo kan ik het beste (vrijblijvend) adviseren en drinken we samen een kop koffie tijdens een kennismaking.

Voor wie we werken: